fbpx
[vc_empty_space height="-5px"]
Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem. [vc_empty_space height="10px"]
[vc_empty_space height="20px"]

Política de Privacitat

Amic ONG / Política de Privacitat

La privacitat i la seguretat son summament importants per ONG AMIC i ens esforcem per garantir que les nostres mesures tècniques i organitzatives existents respectin els teus drets de protecció de dades.

Aquesta Política de Privacitat descriu com gestionem, processem i emmagatzemem
les dades personals facilitades en el marc de la prestació dels nostres serveis. “Dades personals” es refereix a qualsevol informació relativa a un individu identificable o a la seva identitat personal.
Informació i dades de contacte del processador de dades
Les dades personals son recopilats en el nostre Lloc Web per ONG AMIC, denominació de la ong:
ONG AMIC 
Carrer Iuca, 36
08459 Sant Antoni de Vilamajor
NIF G-63654925
ONG AMIC, és el Responsable del Tractament de les dades personals de l’Interesat i l’informa que aquestesdades seran traslladades de conformitat amb lo disposat en les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (GDPR), la Llei Orgànica (ES) 15/1999 de 13 de desembre (LOPD) i el Real Decret (ES) 1720/2007 de 21 de desembre (RDLOPD), d’acord amb la informació que se li facilita en els següents apartats.
Dades recopilades en el lloc
ONG AMIC no recull cap dada personal sense el teu coneixement i acceptació expressa. Una vegada ens autoritzis, entendrem que les dades son teves o que contes amb l’autorització necessària per donar-nos aquesta informació. ONG AMIC la considera precisa i verdadera.
La informació personal que ens facilitis serà tractada amb totes les mesures de seguretat necessàries i exigides per la llei, segons els tractaments que ONG AMIC atorga a dita informació, amb el fi d’atendre la teva petició i presentar-te el servei sol·licitat, així com mantenir-te informat per diversos canals de comunicació sobre qüestions relatives a la nostre activitat.
Pots exercitar els teus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant comunicació escrita dirigida al domicili de ONG AMIC en el C/Iuca 36, Sant Antoni de Vilamajor, 08459 o mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a lopd@ongamic.org.
Li corresponen aquests drets que poden ser exercitats a través de l’adreça de correu electrònic lopd@ongamic.org:
Dret d’Accés: Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si ONG AMIC esta tractant dades personals que li afecten, o no, així com accedir a les dades personals que disposem de vostè.
Dret de Rectificació: Te dret a sol·licitar que ONG AMIC rectifiqui els dades personals quan seguin inexactes o que es completin quan siguin incomplerts.
Dret de Supressió i dret al oblit: Pot sol·licitar-nos que les dades personals siguin suprimides quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessaris per els fins que van ser recollits.
Dret de Limitació: Te dret a sol·licitar la limitació del tractament de les dades, en qualsevol cas únicament els conservarem per el exercici o defensa de reclamacions.
Dret de Portabilitat: te dret a rebre les dades personals en un format estructurat, d’us comú i lectura mecànica, i a transmetre’ls a una altre responsable quan el tractament es basi en el consentiment o en un contracte, i s’efectuï per mitjans automatitzats.
Dret d’Oposició: Pot oposar-se que les dades personals siguin objecte d’un tractament basat en l’interès públic o legítim perseguits per ONG AMIC, inclosa la elaboració de perfils. En tal cas, ONG AMIC deixarà de tractar les dades, només en motius legítims imperiosos o en l’exercici o defensa de possibles reclamacions.
Decisions individuals automatitzades: te dret a no ser objecte d’una decisió basada únicament en el tractament automatitzat, inclòs l’elaboració de perfils, que produeixin efectes jurídics sobre vostè o li afecti significativament de mode similar. Però, no resultarà possible exercitar tal dret en cas de que la decisió sigui necessària peer la celebració o execució d’un contracte entre vostè i ONG AMIC; estigui autoritzada pel dret aplicable a ONG AMIC sempre que estableixi mesures adequades per salvaguardar els seus drets, llibertats i interessos legítims; o es basi en el seu consentiment explícit.
Dret a presentar una reclamació: Te dret a presentar una reclamació davant l’Agencia Espanyola de Protecció de Dades.
Per tramitar la sol·licitud, podrem demanar-li que acrediti la seva identitat.
Objectius del tractament i bases legals
El principal objectiu de la recopilació de les teves dades personals és realitzar la gestió i prestació del servei sol·licitat i mantenir-te informat per diversos canals de comunicació sobre qüestions relatives a la nostra activitat. Amb aquest fi, accepta que podem fer servir les dades personals per:
Deixar-li els serveis per els que no hagis contactat;
Comuniquem amb tu en relació als nostres serveis o el nostre lloc;
Notificar-li sobre qüestió de la conta o el servei (com pot ser el restablir la contrasenya);
Resoldre les qüestions formulades;
Prevenir, detectar e investigar qualsevol activitat que es considerin potencialment prohibides, il·legals o contraries a les bones pràctiques i garantir el compliment de les nostres condicions d’us i política d’enviament;
Qualsevol altra finalitat especificada en el moment de recopilar la informació.
Complir amb les obligacions jurídiques i reglamentaries.
Fem servir les dades personals que ens facilites únicament de conformitat amb la legislació aplicable sobre la protecció de dades.
Per aquells clients que s’han donat d’alta a la web, precisem la seva informació personal per la creació del contracte amb nosaltres per proporcionar-li els nostres serveis.
Newsletter i emails de marketing

A cada Newsletter i emal de Marketing que se t’enviï inclourà un vincle per donar-se de baixa
Consentiment exprés per el tractament de les seves dades
Donat compliment a lo exigit per la Llei Orgànica de Protecció de Dades i per el Reglament General de Protecció de Dades cada vegada que l’usuari enviï dades de caràcter personal mitjançant formularis o similar, haurà de donar el seu consentiment exprés, fent clic a la casella que apareix a la part inferior de cada formulari on es recullin les seves dades o quan escrigui al correu electrònic de contacte. Amb dita(es) acció(ns), l’usuari està manifestant de forma lliure, informada, inequívoca que està d’acord amb que ONG AMIC tracti les seves dades d’acord amb les finalitats mencionades en l’apartat anterior i a les condicions aplicables sobre la privacitat.
Divulgacions de tercers
Les dades personals relatives a tu recopilades en el nostre Lloc Web estan destinades al propi us de ONG AMIC. T’assegurem que les teves dades no seran venudes, cedides o comunicades a tercers només en les següents excepcions:
-Quan et facis soci o realitzis un donatiu enviarem les teves dades a l’administració tributaria incloent-hi la quantia de les teves aportacions amb la finalitat que puguis desgravar les teves contribucions.

Cuando te hagas socio o realices un donativo enviaremos tus datos a la administración tributaria incluyendo la cuantía de tus aportaciones con el fin que puedas desgravar tus contribucions.
En el cas de la campanya d’apadrinament, les seves dades seran compartits amb la FUNDACIÓ DR IVAN MAÑERO, NIF:G-64646524. Associació amb que portem a terme dit projecte de manera conjunta.
En el cas que ens veiem obligats a fer-ho a petició d’una autoritat governamental o un organisme regulador, en cas d’una ordre judicial, citació a comparèixer davant un tribunal o qualsevol altra requeriment similar d’un govern o poder judicial, o per establir o defendre una aplicació legal.
Mesures de Seguretat
En el marc dels seus serveis, ONG AMIC atribueix la més altra importància a la seguretat i la integritat de les dades personals dels seus clients.
Per tant, i de conformitat amb el Reglament General sobre la Protecció de Dades Europees 2016/679, ONG AMIC es compromet a prendre totes les precaucions necessàries per preservar la seguretat de les dades i, en particular, protegir-los contra qualsevol destrucció accidental o il·lícita, pèrdua accidental, corrupció, circulació o accés no autoritzat, així com davant a qualsevol altra forma de tractament o divulgació il·lícit a persones no autoritzades.
Amb aquesta finalitat, ONG AMIC aplica mesures de seguretat estàndard de la industria per protegir les dades personals de qualsevol divulgació no autoritzada.
Així mateix, per evitar, en particular, qualsevol accés no autoritzat, garantir la exactitud i un us correcte de les dades, ONG AMIC ha posat en practica procediments electrònics, físics i de gestió adequats amb vistes a protegir i preservar les dades recopilades a través dels seus serveis.

Tot i això, no es garanteix una seguretat absoluta contra la pirateria o els pirates informàtics. Per això, en cas de violació de la seguretat que t’afecti, ONG AMIC es compromet a informar-te sobre això sense demores injustificades i a prendre totes les mesures necessàries per posar fi a la intrusió i minimitzar les conseqüències. En cas de patir qualsevol pèrdua en raó de l’explotació per un tercer d’una violació de la seguretat, ONG AMIC es compromet a proporcionar-te tota la assistència necessària perquè puguis fer valdre els teus drets.
Has de tenir en compte que qualsevol usuari, client o pirata informàtic que descobreixi i s’aprofiti d’una violació de la seguretat s’exposa a si mateix a accions penals i ONG AMIC prendrà totes les mesures, incloent interposar una demanda i/o iniciar una acció judicial, per preservar les dades i els drets dels usuaris o de si mateixa i limitar els efectes.
Contrasenyes de conta. A l’adoptar les recomanacions de l’Institut Nacional de Ciberseguretat d’Espanya i d’Agència Espanyola de Protecció de Dades sobre el nivell de seguretat de les contrasenyes, la seva contrasenya de conta ha de contenir al menys 8 caràcters, 1 lletra, 1 número i 1 caràcter especial.
Els teus drets de protecció de dades
La legislació espanyola sobre protecció de dades i el Reglament europeu general sobre la protecció de dades 2016/679, han implementat una sèrie de garanties jurídiques que permeten a l’usuari exercir drets i accions relacionats amb el tractament de les seves dades. ONG AMIC ofereix dita garantia legal, amb la qual, pots exercitar en qualsevol moment els teus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant comunicació escrita dirigida al domicili de ONG AMIC al C/Iuca 36, Sant Antoni de Vilamajor 08459 o mitjançant l’enviament per correu electrònic a lopd@ongamic.org. Les sol·licituds seran processades en un termini de 30 dies. En tots els casos, serà necessari adjuntar una copia del passaport o DNI (titular de les dades) e indicar en l’assumpte, de manera expressa, la petició que es dessitja realitzar, això és, quin tipus de dret s’exercita. SI considera que els seus drets no han sigut respectats pot posar una reclamació davant l’Agencia Espanyola de Protecció de Dades (www.agpd.es)
Períodes de retenció de dades
ONG AMIC recopilar les teves dades personals per els requeriments del desenvolupament de les seves obligacions contractuals, així com informació sobre com i quan utilitzes els nostres serveis. Conservem aquesta informació en base de dades actives, arxius de registre o un altre tipus d’arxius mentre utilitzis els nostres serveis.
De cap manera ONG AMIC es compromet a emmagatzemar totes les teves dades de forma indefinida.
Ubicació de l’emmagatzematge de dades i transferències
Els serveis en els que ONG AMIC processa i emmagatzema les seves bases de dades estan situades exclusivament dins de la Unió Europea.
ONG AMIC t’informarà immediatament, en la mesura en que legalment estigui autoritzat a fer-ho, en cas de qualsevol aplicació o ordre procedent d’una autoritat administrativa o judicial relativa a les teves dades personals.
11-Modificaciones de la política de privacitat
ONG AMIC es reserva el dret a actualitzar la present Política de Privacitat en qualsevol moment, en particular, de conformitat amb qualsevol canvi introduït en les lleis i reglaments vigents. Qualsevol modificació realitzada haurà de ser-te notificada per mitja del nostre Lloc Web o per email, en la mesura de lo possible, dins d’un termini mínim de trenta (30) dies abans de que els canvis entrin en vigor. Et recomanem que revisis aquestes normes relatives a la teva informació personal. Qualsevol dubte, pregunta o comentaris que pugues tenir amb referencia a la present normativa, no dubtis a consultar-les dirigint la teva comunicació sobre aquest tema a: lopd@ongamic.org