fbpx
[vc_empty_space height="-5px"]
Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem. [vc_empty_space height="10px"]
[vc_empty_space height="20px"]

Avís Legal

Amic ONG / Avís Legal

ONG AMIC, amb aquesta informació vol que vostè conegui quin és l’Avís Legal aplicada a les seves dades personals. Sota aquesta denominació s’identifica la següent associació:
ASSOCIACIÓ MÈDICA PER A LA INFÀNCIA DE CATALUNYA 
Carrer Iuca, 36
, 08459 Sant Antoni Vilamajor, 
NIF G-63654925
ONG AMIC assumeix el compromís de processar la informació dels seus usuaris i clients amb plenes garanties i complir amb els requeriments nacionals i europeus que regulen la recopilació i us de les dades personals dels seus usuaris.
Aquesta web, per tant, compleix rigorosament amb La Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), i amb el Real Decret 1720/2007, de 21 de desembre, conegut com el Reglament de desenvolupament de la LOPD. Compleix també amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD), així com amb la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI).
Informació sobre els vincles “links”
Les pàgines d’internet d’ONG AMIC poden contenir enllaços (links) a altres pàgines de tercers. Per tant, aquesta no podrà assumir responsabilitats per el contingut que pugui aparèixer en pàgines de tercers. Els textos, imatges, sons, animadors, software i la resta de continguts inclosos en aquesta website son propietat exclusiva d’ ONG AMIC o els seus llicenciants. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial, ha de contar amb el consentiment exprés d’ONG AMIC.

Renuncia i limitació de la responsabilitat
L’usuari garanteix l’autenticitat de tots aquelles dades que comuniquin a través de www.ongamic.org i mantindrà actualitzada la informació que faciliti a ONG AMIC de forma que respongui en tot moment a la seva situació real, sent l’únic responsable de les manifestacions falses o inexactes que realitzi, així com dels perjudicis que causi per ell a ONG AMIC o a tercers.
ONG AMIC no pot assumir cap responsabilitat derivada de l’ús incorrecte, inapropiat o il·lícit de la informació apareguda a les pàgines de Internet d’ ONG AMIC.
Amb els límits establerts a la llei, ONG AMIC no assumeix cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actuació i precisió de les dades o informacions que contenen a les seves pàgines de Internet. Els continguts e informació de les pàgines de Internet d’ONG AMIC estan elaborats per professionals degudament qualificats pel exercici de la seva professió. Però, els continguts e informació no vinculen a la esmentada, ni constitueix opinions, consells o assessorament legal de cap tipus, dons es tracta merament d’un servei ofert amb caràcter informatiu i divulgatiu.

Informació relativa a la Propietat Intel·lectual e Industrial
La estructura, disseny i forma de presentació dels elements (gràfics, imatges, dissenys, codis font utilitzant per las seva programació, logotips, combinacions de colors i qualsevol element susceptible de protecció) estan protegits per drets de propietat intel·lectual, titularitat d’ ONG AMIC.
Estan prohibides la reproducció, la transformació, distribució, comunicació pública, posada a disposició del públic i, en general qualsevol altra forma d’explotació, parcial o total dels elements referits en l’apartat anterior. Aquests actes d’explotació sols podran ser realitzats en virtut d’autorització expressa d’ONG AMIC i que, en tot cas, tindran que fer referencia explícita a la titularitat dels citats drets de propietat intel·lectual d’ ONG AMIC.
Sols està autoritzat per l’ús privat del material documental elaborat per l’ ONG AMIC. En cap cas, podrà suprimir, alterar, eludir o manipular qualsevol dispositiu de protecció o sistemes de seguretat que puguin estar instal·lats.
Els signes distintius (marques, noms comercials) d’ONG AMIC estan protegits per drets de propietat industrial, quedant prohibida la utilització o manipulació de qualsevol d’aquests, excepte autorització expressa i per escrit d’ONG AMIC.
ONG AMIC ha obtingut la Informació i els materials inclosos a la web de fonts considerades com fiables i, si be s’han pres mides raonables per assegurar-se de que la informació continguda sigui la correcta ONG AMIC no pot garanteix que en tot moment i circumstancia dita informació sigui exacta, completa, actualitzada i, conseqüentment, no ha de confiar-se en ella com si ho fos. ONG AMIC declina expressament qualsevol responsabilitat per error u omissió en la Informació continguda a les pàgines d’aquesta web.
ONG AMIC es reserva la facultat de modificar, suspendre, cancel·lar o restringir el contingut de la web, els vincles o la informació obtinguda a través d’ella, sense necessitat de previ avis. Aquesta, en cap cas, assumeix responsabilitat alguna com conseqüència de la incorrecta utilització de la web que pugui portar a terme l’usuari, tant de la informació com dels serveis en ella continguts.

Normes de comportament del bloc
Si vols participar en els nostres blocs, tindràs que acceptar aquestes regles:
1.-Responsabilitat de l’usuari. Al participar en els blocs de la web ets l’únic responsable dels missatges que difonguis a través d’aquells, garantint a ONG AMIC la total indemnitat front a qualsevol reclamació que pugues plantejar-se per tals conceptes.
En cas de que els missatges continguin material protegit per drets de propietat intel·lectual o industrial, l’usuari garanteix que és el seu propietari o conta amb l’autorització del propietari per difondre’l en els blocs. I s’eximeix a ONG AMIC de qualsevol reclamació de tercers que es plantejarà per tals conceptes.
2.- L’usuari haurà, abans de publicar un missatge, elegir el bloc apropiat. Aquells missatges que no s’ajustin a la temàtica del bloc podran ser eliminats. Està totalment prohibit publicar promocions i enllaços d’ofertes comercials, publicitat, material promocional, cartes cadena ni qualsevol activitat promocional directa o indirecta o qualsevol altra tipus de comentari que no s’ajusti al normal desenvolupament dels temes dels blocs.
3.-L’usuari haurà respectar al resta de usuaris. L’usuari ha de ser tolerant i respectuós amb els missatges i opinions dels altres usuaris. Es podran suprimir aquells missatges que puguin ser considerats lesius contra els drets de tercers o que atemptin contra el desenvolupament pacífic dels blocs.
4.- ONG AMIC es reserva el dret de reproduir, modificar, o difondre els missatges publicats en els blocs de la web conforme als terminis i mitjans convenients sense voler que per això correspongui a l’usuari cap tipus de compensació.
5.- ONG AMIC no és responsable del publicat en els blocs de la web, ni garanteix la veracitat o exactitud de cap informació publicada en els mateixos. Correspon a l’usuari remitent dels missatges o informacions la responsabilitat sobre el seu contingut.
6.- ONG AMIC no garanteix la disponibilitat ni continuïtat del servei de blocs de la web, puguem modificar-ho, suspendre’l o eliminar-lo de la web sense previ avis, en qualsevol moment.
7.-En el cas de que un usuari pugui veure’s afectat per actualitzacions il·legals, o detecti un mal us dels blocs de la web per part d’altres usuaris, podrà posar-lo en coneixement d’ ONG AMIC a través del correu electrònic info@ongamic.org , indicant en la referencia de l’assumpte “moderació de blocs”, perquè ONG AMIC pugui moderar o eliminar els mateixos.
8.-L’usuari mantindrà indemne a ONG AMIC davant a qualsevol reclamació que pugui presentar-se per els missatges que l’usuari hagi difós en els blocs o per qualsevol altra conducta vinculada o derivada de la utilització per l’usuari dels blocs de la web.