Quantitat personalitzada

Seleccionar la forma de pagament
Informació personal

Información de la tarjeta de crédito
Este es un pago encriptado SSL seguro.

Total de la donació: 1,00€

0
Raised:
5.988,00€
Goal:
105.000,00€

Avís: El modo de prueba está activado. Mientras está en modo de prueba, no se procesan las donaciones en vivo.

Construcció nova escola

Per a molts infants de Guinea Bissau, anar a l’escola és un luxe que no es poden permetre. Les escoles públiques pràcticament no funcionen i l’adquisició del material escolar suposa un cost que, per a moltes famílies és inabastable.

El curs 2019-2020 vam obrir l’Escola Innova a la comunitat en un edifici que ja havíem construït i que ara pertany a la nostra contrapart local Casa Emanuel. Es van fer les obres pertinents per adequar-lo al nou ús i es va equipar. Es va aconseguir així un centre amb 4 aules, una petita secretaria i un espai on elaborar el dinar diari dels alumnes.

Obrers treballant en la nova escola Bissalanca.

Però la demanda d’escolarització en el segon curs va superar totes les previsions i el centre es va quedar petit. Per això, vam començar la construcció d’un nou centre que, a més d’oferir una educació primària per als infants més vulnerables de la zona, també pogués oferir cursos d’alfabetització a dones i joves analfabets. Aquesta va ser la demanda de la població.

Per continuar endavant amb aquest projecte necessitem la teva ajuda per acabar l’obra i equipar el centre per tal de convertir-lo en una escola. Com s’invertiria el teu suport econòmic?

  • Acabar la construcció del centre
  • Equipar amb taules, cadires i pissarres totes les aules
  • Equipar amb ventiladors totes les aules
  • Equipar la cuina amb fogons, nevera, estris de cuina i material
  • Equipar el centre amb electricitat

Com será la nova Escola Innova?

Escola Bissalanca en construcción

Situada en un terreny d’uns 2.700 metres quadrats, el nou edifici de l’Escola Innova tindrà dues plantes que donaràn cabuda a 8 aules, una cuina- laboratori, una sala polivalent (que servirà tant com a biblioteca, sala de reunions amb pares i mares, zona d’alfabetització de dones i joves analfabets), banys per a alumnes i professors, secretaria i direcció. Tindrà també una zona de magatzem, un ampli pati i una zona destinada a l’hort de l’escola.

 

No Comments

Post a Comment