fbpx
[vc_empty_space height="-5px"]
Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem. [vc_empty_space height="10px"]
[vc_empty_space height="20px"]

Blog

Amic ONG / Educació  / La capsa AMIC: Un viatge a l’Àfrica amb els sentits
Caixa educativa per a infants llegendes africanes

La capsa AMIC: Un viatge a l’Àfrica amb els sentits

Des d’ONG AMIC, presentem un nou projecte d’apadrinament “La capsa AMIC”, un viatge a l’Àfrica amb els sentits de l’oïda, l’olfacte, el gust, el tacte i la vista, a través d’una sèrie de productes que promouen i ens ajuden a connectar amb la cultura del continent africà.

L’apadrinament amb “La capsa AMIC”

El continent africà és un dels més castigats per la pobresa, s’hi troben alguns països menys desenvolupats del món, com Guinea Bissau. La falta de recursos provoca que la majoria dels infants no tinguin cobertes les necessitats bàsiques, com l’alimentació, la sanitat, i l’educació. L’apadrinament és una manera directa, senzilla i propera d’ajudar a un infant.

A través d’AMIC oferim la possibilitat d’apadrinar per garantir un futur millor als infants de Guinea Bissau.capsa amic

Amb aquest propòsit, ONG AMIC ha iniciat un projecte d’apadrinament a través de “La capsa AMIC”, una experiència immersiva que et permet viatjar a l’Àfrica amb els sentits i connectar amb la cultura del país. Amb la compra d’aquesta capsa col·labores en l’apadrinament d’un infant, oferint-li una educació, una alimentació i una sanitat de qualitat.

Què promou “La capsa AMIC”?

Amb aquesta iniciativa busquem promoure:capsa amic

  • L’apadrinament
  • La cultura
  • Els valors
  • La diversitat
  • La creativitat

Un projecte que s’ha impulsat gràcies a la col·laboració de Ràdio Contes i Lambú Comunicació.

Què podeu trobar dins de la capsa?

Un cop oberta La capsa AMIC” podeu iniciar un viatge a l’Àfrica amb els sentits. Amb l’oïda mitjançant un llapis de memòria ple de contes, històries i llegendes tradicionals del continent africà. Amb l’olfacte i el gust, gràcies al davantal i les diverses receptes africanes que hi trobareu a l’interior. iI amb el tacte i la vista, pintant amb els llapis de colors les teles africanes del llibret de mandales.

A més, de gaudir de la lectura amb el petit conte El nen sense nom”, la història d’un nen de Guinea Bissau escrita per Ruth Mañero i Marta Catalán. I el més important, col·laborar per oferir un futur millor pels infants de Guinea Bissau.